Where did all go wrong?

Hej!
Behöver bara skriva av mig lite. Varit en riktigt jobbig dag med mycket känslor idag. För det första har jag haft migrän hela dagen så har mått skit men trots det klarade jag hela skoldagen, stoolt. Skolan var väl inget annat direkt annars. Men hemma har det varit så mycket känslor & funderingar hit o dit. 
För det första så fyller jag snart år, folk börjar undra vad man vill ha och man måste börja fundera på vad man faktiskt vill ha. Men jag har såå svårt att se fram emot att fylla år för jag bär med mig att dagen innan min födelsedag så har det gått ännu ett år sen min farbror gick bort. Ännu ett år jag inte fått se honom och ännu ett år sedan jag upplevde min största sorg någonsin, ännu ett år utan honom helt enkelt.. Jag kommer fortfarande ihåg dagen som det var igår, jag kommer fortfarande ihåg min födelsedag efter som om det vore igår. Men i år är det hela 4 år sedan, helt sinnesjukt vad snabbt det gått, trots att allt gick för jävla segt ett tag. Det är också ett tag sen jag tog mig ur depressionen men ändå sitter allt kvar så djupt. Det finns så mycket som påminner mig om honom däromkring. Jag vet att han hade varit stolt över allt vi alla blivit idag, han skulle vara stolt över att vi behållt ihop vår släkt så pass mycket ändå. 
Jag har ingen aning om när jag kommer njuta av min födelsedag igen för än så länge och ett par år framöver så kommer dom här två dagarna vara dina. Jag kommer tänka på dig hur mycket som helst och önska att du var här, men nu efter fyra år är det väl dags att inse att du inte kommer tillbaka. Saknar dig så enormt mycket..
 
Fick även reda på en sak till idag som hade inträffat en som jag inte känner jättebra men som var en bekant för ett tag sen. Han har råkat ut för en hemsk sak så ikväll går alla mina tankar till honom och jag hoppas verkligen allt blir bra. Så enormt hemskt att så bra människor ska drabbas av allt när man minst anar det. Kämpa på, kämpa som aldrig förr. Så mycket saker som skulle förrändras för så många om han försvann så nu håller jag tummarna hårdare än någonsin. Låt allt bli bra med dig.
 
I övrigt så känner jag mig bara jävligt ner stämd och ledsen just nu. Livet är så jävla enromt orättvist..
Tappade helt klart lusten och peppet inför imorrn men hoppas det kommer tillbaka imorgon. Ska bara tända lite ljus, sätta på lite deppig musik och mysa ner mig under täcket och hoppas på en bättre dag imorrn.. 
hejdoo

 

 


*





If i just lay here, would you lay with me and just forget the world?

Hejhej, måste ta tag i det här med bloggandet känner jag men går lite sådär med det asså. 
Skolan är iallafall igång förfullt , tillomed fått läxor haha. Men Sanna & Annie är ju på gymnasiet nu så dom gör mina dagar lite bättre faktiskt hahah. Men just nu hänger jag inte med alls i skolan, har såna koncentrationssvårigheter atm men hoppas det släpper lite snart hahah, har ingen fokus alls. I övrigt händer inte allt för mycket. Ända jag gjorde i helgen var att vara på ett 50årskalas för farbror. Var kul att träffa släktingar osåå. 
Nu i helgen blir det nån slags tjejmiddag/ fest med bara brudar, blir säkert skoojsigt. Resten av helgen är sånt som märks, säkert stallet för har en hel del saker att ta tag i nu. Hoppas vädret bättrar sig för är så jävla tråkigt att hålla på i regnet ush. 
Nu ska jag äta lite, se idol & paradise hotel, sen försöka sova tidigt meeed. Ska försöka komma på något & blogga ooom, puss
 
 
bjuder på en bild på eddie hahaha
 


-

 


Never be the same

Hej! öh, glömmer typ bort bloggen samt har knappt nån lust att blogga. Skolan har iallafall börjat och jag har börjat 2an på samhällsprogrammet, imponernande nog. Bara gått några dagar och dom har varit chilla hitills. Lite strul och ändringar med schemat hit o dit dock vilket är lite tråååkigt. Men nu kommer lite mer programinriktade ämnen såsom socialogi, ledarskap samt kommunikation. Verkar som helt ok ämnen faktiskt! Men ska verkligen försöka blogga mer nuuu, men har inte allt för mycket ork atm men det löser siig. 
Ni finner mig på izzaadolfsson.tumblr.com , ask.fm/izzaadolfsson om inte annat, pusshej
 


Lite uppdatering

tjofräs, tänkte uppdatera lite här på bloggen eftersom jag blivit väldigt dålig på det haha!
Sommaren börjar närma sig sitt slut, gått så sjukt fort dock. Skulle hunnit med hur mycket som helst som jag inte hunnit med alls, lite jobbigt faktiskt. Måste göra massa saker med hästen men har inte blivit av, får ta tag i det nu. Har jobbat dom senaste veckorna på ett hotell i Gunnebo, gått hur bra som helst. Lite jobbigt och svettigt när det är varmt dock haha. Lite fint med pengarna i slutändan, dock går dom ju raka spåret till hästen direkt haha. 
 
Idag var jag och införskaffa mig en data med. En samsung chromebook med googles system, hur nöjd som helst än så länge. Den är en modell mindre så jag kan ha med mig den överallt, tanken är att jag ska ha med den till skolan och ha möjlighet att skriva arbeten där på. Min andra datan kraschade och kostar runt 1000 kr att reparera så bestämde mig för att köpa en ny. Eller aa, pappa betalade då jag inte har pengarna nu. Men är skyldig honom lite pengar för den sen! 
 
Var i göteborg i söndags meed, Liseberg och roade mig med Zeijlon. Var skojsigt förutom att huvudvärken cpar haha.  Skulle viljat stanna längre än bara över dagen dock. Göteborg är en sån stad som jag bara älskar så skulle helt klart vilja utforska det lite plus träffa lite människor som jag pratat med där. Men sånt får jag väääl göra nån annan gång.  Mycket mer har väl inte hänt på sistone, löshoppat hästarna, ridit Svenne osvosv haha.
Ska försöka uppdatera mer, puss
 


orka

1.längd? Runt 160 nånstans haha
2.skostorlek? - 37
3.Röker du? mjo
4.Dricker du? aaa, lite för ofta ibland hah
5. Tar du droger? Nae
6.Vilken ålder tror oftast folk du är i?- 18-19 typ, haha
7. Har du tatueringar?  Inte än tyvärrrr
8. Vill du ha tatueringar? ojaaa
9. Har du några piercingar?  aaa, smiley & brösten atm , sen navel till o från haha
10.Vill du ha piercingar? Dermal står på önskelistan just nu, men sen tungan när jag är 18 & medusa är även nått jag velat ha ett bra tag
11.Bästa vännen?  Svårt att säga haha. Annie, Maria, Linnea skulle jag tro är dom jag litar på mest iallafall
12.Relationsstatus? Singel som bara den hörru
13. Turn ons -  Fint leende, tung piercing , bra humor, fräscha tatueringar, snyggt hår, luktar gott, snygg klädstil, längre än mig osvosv
14.Turn offs - Kort, snagg, luktar äckligt, samma kläder hela tiden, skiter i allt 
15.Favorit film - Beror på kategori haha, hitta nemo <3
16.Jag skulle älska dig om - du köper ciggaretter åt mig 
17. Någon du saknar - Mariaaa
18. Den mest traumatiska upplevelsen - Bilolycka eller nå
19.En sak om din personlighet -  Är väldigt framåt om man gör rätt när vi träffas hahah
20.Det jag hatar mest med mig själv - Garanterat att jag gjorde dom fula ärren på mina armar och att dom sitter kvar och är sjukt tydliga än idag.
21.Det jag älskar mest med mig själv- att jag har fina tuttar
22. Vad jag vill bli när jag är stor - rik
23.Min relation med mina syskon -  braa, älskar mina systrar obeskrivligt mycket.
24. Min relation med mina föräldrar - Bättre än  någonsin just nu, var väldigt osams med dom innan haha 
25.Den perfekta daten - asså inte en aning, vem går ens på date
26.Småsaker som irriterar mig - folk som stannar mitt i vägen när dom går där det är stora folkmassor, folk som går så jävla långsamt , folk som har svårt att bestämma sig, folk överhuvudtaget faktiskt :-)
27 En beskrivning på den jag gillar - fett snygg, luktar gott, assnyggt leende. Skoja, gillar ingen :-P
28 En beskrivning på en person jag hatar- öh ful
29 En orsak till att du har ljugit för en vän  - Inte göra den besviken/ ledsen
30.Vad avskyr du mest med skolan? - tiderna man är i skolan, alla långa lektioner, att sitta still
31. Vad står det på ditt senaste meddelande? - " haha tyyp ;*"
32.Vilka ord gör dig mest upprörd? - Inga speciella ord faktiskt , inte så att jag tar åt mig
33.Vad gör dig stolt över dig själv? - Om jag betyder mycket för nån & att jag inte skärt mig på hur länge som helst utan hanterat sorg på bättre sätt.
34.Vad du tycker är snyggt på tjejer - tatueringar, tuttar, långt hår
35.Vad du tycker är snyggt på killar - långa, tungpiercing, snyggt hår, ådror haha
36. Vart du skulle vilja bo - Göteborg typ
37. En av mina osäkerheter - Dåligt självförtroende haha
38.Vad jag ville bli när jag var liten - Typ vetrinär hahah
39. Min favoritsmak på glass - choklad men glass är rätt äckligt faktiskt
40.Nån jag önska jag kunde vara med - Nån fräsch snubbe som luktar gott skulle inte sitta fel
41.Vart jag vill vara just nu - i min säng
42.Det jag åt sist- Citron slush,
43.Sexiest person that comes to my mind immediately - inte vet jag , inte du iallafall 
44. En random fakta om vad som helst - giraffer tvättar sina öron med deras tunga som är runt en halvmeter lång
 
 


Elina V

Lite bilder från löshoppningen igår, vissa lite sådär halvdåliga men får duga. Hon har blivit väldigt dyr på senaste tiden och sköter sig exemplariskt. Helt ofattbart att den här hästen är min, världens snyggaste & bästa häst!
Älskar henne bara så ofantligt mycket.
 


blöh

Tio saker du vill göra innan du dör: 
 
1. Tatuera mig, massor
2.  Ha massa pengar & dra runt på massa festivaler
3.  Tomorrowland
4. Se Eminem & Håkan Hellström live
5.  Rida in min häst, tävla henne, ta föl på henne & äga henne tills dagen hon går bort
6.  Dra utomlands men nån kompis & bara festa sönder
7.  Skaffa dermal anchor
8.  roadtrip utan att veta vart man ska 
9. flytta ifrån vvik, bo i gbg nångång
10.  övervinna min höjdskräck
 so beautiful | via Facebook
 
 Nio saker om dig själv: 
 
1. Jag har agressionsproblem o nått mer. Blir jag arg så blir jag riktigt arg & blir jag ledsen blir jag nästan deprimerad direkt så har väldigt svårt att hantera sorg. 
2. Jag älskar min häst mest av allt, skulle välja henne före alla 
3. Jag blev deprimerad och självskadade mig efter min farbror gick bort för snart 4 år sedan, ärren är riktigt fula än idag och frågan är om dom ens kommer försvinna.
 4.  Jag är översocial och kan inte gå en sekund utan att prata med nån, känner mig enormt ensam direkt haha
 5.  Jag är en nattmänniska och avskyr när jag måste gå o lägga mig tidigt, som nu när jag jobbar 
6.  Alkohol gör mig glad & jag dricker nog lite för ofta ibland
 7.  Musik är det bästa jag vet och jag lyssnar istortsett jämt på det, tillomed när ja sover 
8.   Jag hatar när andra berättar för mig hur jag ska göra & vad jag ska göra
 9.  Är vråltrevlig och pratglad om man ger rätt intryck annars är jag vråldryg
 
 
 
 
 
 
 Åtta sätt att vinna ditt hjärta på: 
 
1. Ha ett fint leende & le mycket
 2.  Hahah asså älskar killar som är dryga men ändå visar hur mycket dom gillar mig
3. Ha bra musiksmak, helst något lik min haha
4.  Ha sån där asdålig humor som man skrattar åt för den suger verkligen
5. Prata med mig ofta, bry dig massa 
 6. Var beskyddande, dock inte överdrivet haha
7. Ha hår på huvudet, snagg är förbjudet och lika långt hår som mig är oxå förbjudet
8.  kalla mig  babe 
 
 
 
 Sju saker du ofta grubblar på: 
 
1. Min häst & hennes framtid
2.  Mina vänner & allt som hör till där. 
3. Hur folk kan vara så dumma i huvudet
4.  Hur det hade varit om inte en sak hade hänt osv
 5.  Mitt utseende
6.  vad jag ska göra efter gymnasiet
7.  vad andra tycker om mig , hit o dit
 
 

 Sex kändisar du tycker är snygga: 
 
1. Lana del rey
 2. Oliver sykes
 3.  Robert Buckley, bra fräsch i oth
4. Channing tatum, helt ok
5.  Monami Frost
6.  David Beckham
 
 
 Fem saker du aldrig skulle vilja göra: 
 
1.  Förlora någon som betyder massor
 2. Dö
3. Lämna min familj
4. äta korv, ush
5. Bli deprimerad igen
 
 
 
 Fyra saker du har köpt den senaste månaden: 
 
1. Alkohol
 2. Kläder i massor
3.  Subway
4. Cigg
 
 
 
 Tre sätt att få dig le/skratta: 
 
1. Ha såndär dryg skitkass humor hah
2.  Säg gulliga saker 
3. Vad som när jag är onykter xddd
 
 
 
 Två favoritlåtar: 
 Har inga favoritlåtar atm men bjuder på två bra haha
1. Nobody to love - sigma, allmänt mysig låt atm
2.  Lovers on the sun - David guetta
 
 
 
 Den roligaste saken som hänt i sommar:

Visfestivalen