Borta bra men hemma bäst

hejhej!  
Kom hem från gotland igår, lyckligare än någonsin över att få komma hem. Velat åka hem sen i måndags då jag varit sjuk konstant hela veckan. Började med lite halsont , hosta & feber men sen fick jag även öroninflammation samt ögoninflammation så har inte återhämtat mig än heller. Fortfarande lite öroninflammation, ögoninflammation o sånt skit. Genom förkyld helt enkelt hahah. Skulle börja sommarjobba imorrn med men troligen så får jag vänta en dag till och återhämta mig lite till. Har iallafall inte orkat med mycket alls på gotland, inte kunnat bada eller sola så veckan gick jävligt segt för min del och ett tag övervägde vi att åka till sjukhuset för jag mådde så kasst haha.. Men hände lite under veckan trots allt, Var i visby o inhandlade lite kläder, smink , bhar o trosor. Var på lojstaheden och klappade på föl & russ, var längst ner på hela gotland o åt glass, var högst upp på gotland o såg solnedgången, åt en allt för dyr och inte allt för god pizza precis vid vattnet vid fårösund & sen åkte jag bil en jävla massa då jag inte orkade följa med in på museum, affärer och allt dom var inne på. Kunde varit en sån fin vecka men förkylningen förstörde verkligen det mesta.

Idag har jag tagit det lugnt, varit i stallet och myst hur mycket som helst med min häst. Som förövrigt är världens snyggaste för tillfället oxå, riktig fin i rörelsena och hennes färg är oxå riktigt snygg nu. Hon var hur mysig som helst och hur snäll som helst idag, nästan som hon saknat mig med haha. Världens bästa häst i hela världen, idag är hon så enormt älskad!  Kan ju inte vara annat än överlycklig för att hon bara är min. Ingen annans, bara min.
Nu ska jag försöka ta det lugnt och sova lite så jag förhoppningsvis mår bättre imorgon, puss!
 
 


Gotland

hej! sitter ute med hundarna i ett litet samhälle som heter Havdhem, vi bor här under veckan. Precis samma hus som förra året. Igår var vi runt lite i visby o var på massa outletar samt klappade russen på lojstaheden. Idag är alla på stranden medans jag o mamma är hemma. Gått o blivit så jävla förkyld, började med lite halsont och nu är det öroninflammation , feber o allt möjligt. Så jävla typiskt att bli sjuk nu och när jag väl blir sjuk får jag jämt allting på samma gång, gg.
Ska försöka uppdatera mer under veckan,puss


Sweet summer

Senaste dagarna har bestått av alkohol, baksmälla, fint folk, bra musik & allmänt bra stämning bara. Låt det vara sommar för alltid! På lördag åker jag till gotland o ska vara där en vecka. Ska bli kul men samtidigt vill jag inte lämna västervik i nu läget hahah.. Därefter börjar jag jobba, slut på det roliga 🔫 nämen finns väl helger än så länge. Ska även ta tag i träningen på riktigt nu med, sagt hur många gånger som helst men nu ska det ske på riktigt haha!
Nu ska ja försöka sova, vända om dygnet någorlunda. Puss!


















Livet är en fest älskling , men du är inte bjuden

Eftersom det var ett ganska kort inlägg igår natt tänkte jag skriva lite mer i detalj om vad som hänt dom senaste dagarna, haha.
 
Fredag började med att jag drog upp till stallet & red en sväng på Nebulosa samt tog några hopp på banan med. Dom andra i stallet fixade in 79 balar hö på höskullen, rätt skönt att slippa vara med o hjälpa till med det ändå ;) Därefter fick jag skynda hem och duscha, fixa mig och sen skjutsade pappa in mig till stan.
Drog direkt till Amandas båt där Amanda & Annie redan satt, strax därefter kom även Sara med groggvirke hahah. Sen satt vi på båten, pratade, drack lite och hade det bara allmänt mys. Sen hörde några killar av sig från Norrköping som var i Västervik under vis. Jag & Annie hade pratat Skype med en av dom för hur länge sen som helst hahaha. Så jag & Annie gick i alla fall in till donken & mötte sex stycken killar.
 
Vi gick tillbaka till båten och fortsatte att supa, körde jag har aldrig och prata massa för att lära känna varandra. Ingen aning om hur länge vi satt där, men ett tag i alla fall.
Sen gick vi ner till Visfestivalen, gick runt lite där, träffade folk vi kände, kramade om en jävla massa folk, drack ännu lite till & hade det bara allmänt fint helt enkelt. 
 
Efter ett tag på stan med  lite "slagsmål" o sånt så följde jag & Annie med killarna tillbaka till Lysningsbadet där dom bodde på campingen, satt o prata med några och några andra däckade. Slutade med att alla hade somnat sedan förutom jag & Annie hahah. Så vi gick runt lite på lysningsbadet där på morgonen. Vid sju bestämde vi oss för att lägga oss i tältet o vänta på att affären skulle öppna men slutade med att båda somnade.
Vaknade runt typ 11 sen, drog o handla nått att äta sen satt vi typ där o prata ,segaaa o var lite halv sociala. Framåt ett -tiden hämtade Annies mamma oss och vi drog hem, båda däckade så hårt i sängen hahah.
 
Vaknade vid fem tiden, fixade om oss o åt lite. Var duktigt svårt att få ner maten då båda var så äckligt bakis. Därefter kom Amanda & hämtade oss, sen drog vi ner till båten ännu en dag.  Vi var nio brudar som förfesta ihop den här gången istället. Sen drog vi oss mot löga, då det var Löga beach party med både DJs och ljuseffekter eller vad man ska kalla det hahah. Var riktigt härlig stämning med massa folk, träffade även några av norrköpingskillarna igen. Sen var jag tvungen att dra hem för att få skjuts hem, hade gärna varit med längre. Idag är jag dubbelt så bakis, inte nån höjdare att supa ännu en dag när man är bakis :')
Men vis var nog bättre än någonsin i år, haft riktigt jävla kul och bara skitit i allt för en gångs skull, riktigt goa o schyssta killar med som gjorde allt ännu lite roligare haha!
 
Bilder från Annies mobil då min var rätt så jävla död nästan hela tiden hahah, puss
 
 


Visfestivalen levererar

Hemma igen efter två dagar i stan, har varit hur jävla kul som helst. Visfestivalen levererar bättre än någonsin kan jag lova! Umgåtts med massa goa brudar samt goa killar från Norrköping med lite alkohol och en förjävla bra stämning. Vi har även sovit i tält, varit på löga beach party och förfestat på Amandas finans båt hahah. Ibland önskar man bara att tiden kunde stanna o allt kunde förbli såhär varenda jävla dag , åh vad jag skulle vilja leva såhär. Nu ska jag sova eftersom jag knappt sovit alls det senaste dygnet och druckit lite väl mycket, puss
 
 
 
 


Reason to love

 Hej! Startar om den här bloggen på nytt igen med ny design samt tagit bort alla gamla inlägg.  Suttit och hållit på med bloggen ett par timmar nu , så nu ska jag plocka upp mina chinchillor & gosa lite med dom. Sen måste jag sova , haha. Sjukt trött efter att bara ha sovit ett par timmar inatt. Idag kom även släkten hit och firade pappa. Vi grillade och åt jordgubbstårta, hur gott som helst haha! Visfestivalen startade även idag så imorrn drar jag troligen dit en stund, brukar vara hur mysigt som helst!
Ska försöka vara mer aktiv nu, puusss
bild fån vis förra året, tagen av Linnea Zeijlon!