I'm falling into pieces

Less på allt, less på alla. Aldrig någon som hör av sig, aldrig någon som bryr sig. Verkar inte göra nått alls som betyder nått för nån. Nu ska jag sova, slippa allt för ett tag iallafall. Hejs


It wont leave me alone

Deppmusik på, så frustrerad, arg men mest ledsen.. Så mycket tankar, så mycket som händer i mitt huvud just nu.  Men också så trött på alla människor som inte förstår, aldrig nån som frågar något, aldrig nån som bryr sig. Alla vet så väl men ingen vågar ens fråga. Äckliga jävla mörka höst , alltid nu på året jag tappar orken för allt. Allt tagg för de kommande dagarna försvann, men vad trodde jag igentligen? Trodde jag verkligen jag att jag skulle få vara glad? Hah.


Today is gonna be the day

Tjohej! 
Dagarna känns långa, tråkiga o för jävla tunga just nu men samtidigt är jag sjukligt pepp på samhällsfesten som det endast är 4 dagar kvar till o sen fyller jag ju år dagen efter , som jag säker sagt 150 gånger men aa :-)
Ska få ett fett jävla ljudsystem vet jag redan nu, fick vara med o välja lite hihi. Partyljus och allt på det , så det blir värsta fab. Nu sitter jag på bussen hem o ska sedan till stallet en sväng o rida lite idag med. Red Svenne igår , jävligt kämpigt och har go träningsvärk idag men gick annars sjukt bra så ger det en gång till. Kul med lite utmaningar! 
Slänger upp en bild på fina Svenne, puss




Äcklad

Allmänt seg dag igår med mycket känslor hit o dit. Att folk kan vara så äckliga & falska är sjukt o därefter kalla sig en vän. Blir bara äcklad av tanken, måste ta tag i dem o börja stöta bort såna människor som bara förstår. På samma gång snurrar tankarna o undrar bara vad jag har gjort för att denna person ska bete sig så. Har jag nånsin behandlat denna illa? Nä.
Ushushush för så kallade vänner imellan åt, blöh.



En sån här sak kallad uppdatering

Tjohej! 
Har inte allt för mycket att blogga om men ska försöka uppdatera lite iallafall hihi.  Har varit skola som vanligt, intensivt men det flyter på. Förra helgen så hade vi studiedag, var med Annie tors-lör, vi var på stan en gång varje dag men såg även på film och hade det allmänt mys. På lördagskvällen firade jag mina två kusiner som fyllde 5 & 9, åt lite gott o hade det bara allmänt mysigt!
På söndagen firade vi min faster i Åtvidaberg, åt även där lite gått o bara umgicks lite.  På måndagen var det skola igen , sen efter skolan red jag o min syster ut. Annars har det inte hänt allt för mycket. Har beställt en klänning till samhällsfesten som är om 9 dagar, tema yrke så ska vara städerska! Innebär även att det är 9 dagar kvar till det är hela 4 år sedan min farbror gick bort. Det påminner jag mig själv om varje dag tyvärr, så har en jobbig tid framför mig just nu. Som tur är samhällsfesten på kvällen så kanske kan komma på lite bättre tankar för kvällen! Dagen efter är det min födelsedag, ännu ett år äldre.
Hejdoo